Agrár Akadémia a pályázatokról

2016.01.25. 22:01 - kapanyél

agrártámogatás Magro.hu konferencia

Milyen agrártámogatások nyílnak idén? Hogyan kell jól megírni egy üzleti tervet? Milyen könyvviteli kötelezettségeket kell teljesíteni az elnyert pályázati pénzek után? Mindenre választ kap az Agrár Akadémia február 3.-i webkonferenciáján. Íme a részletek:

Elkezdődött a regisztráció az Agrár Akadémia webkonferencia legközelebbi alkalmára. A témák ezúttal az idén nyíló agrártámogatások, a sikeres pályázáshoz szükséges jó üzleti terv megírása, és az elnyert pályázatok utáni könyvviteli kötelezettségek, buktatók.

Előad Magyar Tibor (agrárpályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.) és Farkas Boglárka (ügyvezető, Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.). A webkonferencia időpontja: 2016. február 3-a, szerda 09:30 – 12:00, de később, felvételről is megnézhető, mivel a szervező, a Magro.hu mezőgazdasági piactér rögzíti az előadásokat.

JELENTKEZEM

A regisztrációs díj mindössze 3500 Ft, amely tartalmazza a részvételi lehetőséget, a webkonferencia felvételének és az előadás anyagok kiküldését, és a Magro 2900 Ft értékű ajándékát is. Az előadások után kérdezhet is a szakértőktől, akik élőben válaszolnak a kérdésekre. Amelyekre nem marad idő, azokra írásban adnak választ előadóink, és elküldik a résztvevőknek.

További részletek és jelentkezés a www.magro.hu/webkonferencia oldalon!

Sikeres pályázást és megvalósítást kívánunk!

Szólj hozzá! Címkék: konferencia agrártámogatás Magro.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása