Made In Gyetván Csabával

2020.02.13. 05:00 - kkm.furdancs

maxresdefault_24.jpg

Néha az ember meglepődik 13 évnyi kihagyott tévézés után. Visszaemlékezve a korabeli hazai ismeretterjesztő és dokumentumfilmekre... hát, nem voltak túl erősek sem látványban, sem témaválasztásban. Nem a túlbulvárosított valóságshow-szerű szemetet hiányoltam, hanem érdekes témák részletekre koncentráló, látható műsorvezetővel forgatott bemutatását. Kellemes meglepetés volt tehát a "Made In Gyetván Csabával" sorozat első epizódja. A magyar mezőgazdaság és feldolgozóipar négy helyszínére látogathatnak el, ha lapozás után megnézik a videót. Péküzem, húsfeldolgozó, konzervgyár és tojásfarm műhelytitkai, érdekes szakmai morzsák (hogyan kell tökéletes főtt tojást főzni) és miért tévút a szabadföldi tyúktartás romantikus eszménye.

A soroat többi része is iparágak szerint van csoportosítva, ezért más témák iránt érdeklődőknek is ajánlom figyelmébe az érdekes, lendületes műsort. Egy ismeretterjesztő produkció, ahol végre nem olimpiai úszómedencével mérik a térfogatot és afrikai elefánttal a tömeget. Tudásszomjas és hibavadász nézőpontból is korrekt sorozat.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!      

Szólj hozzá! Címkék: ajánló film ismeretterjesztés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása