Mindent a zöldhomlokzatokról...

2018.07.05. 05:00 - kkm.furdancs

Városi környezetben élő, növények borította homlokzatra vágyó olvasóink számára találtam egy tökéletes szakmai és jogi összefoglalót, vonalvezetőt. Budapest Főváros Önkormányzata gondozásában tavaly jelent meg a ZÉOSZ által írt és szerkesztett "Függőleges zöldfelületek tervezésének, kivitelezésének műszaki és kertészeti útmutatója" szakmai kiadvány, mely ingyenesen letölthető például innen.

cw.jpg

Minden benne van a terjedelmes anyagban, amit a tervezés, kivitelezés folyamán tudni kell, ezért nem taglalom tartalmát bővebben. A dísznövény-kertészet, környezetvédelmi témák, faltakaró növények iránt érdeklődnek is hasznos olvasmány. Nem mellékes a kötetben megtalálható jogszabály-gyűjtemény, egyenesen a rendeleteket alkotók tollából, hogy ne bontani kelljen a végén. Gratulálok készítőinek és ajánlom figyelmükbe! 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása