Újabb könyvkiadó ment csődbe? (Nem.)

2017.10.11. 05:00 - kkm.furdancs

cserkapa.jpg

Nem tudtam másra gondolni, mikor megláttam a Cser Kiadó értesítését az október 09-15. közötti leértékelésükről. Hagymás virágok 500,- Ft? Ráadásul a 2. kiadás? Lelki szemeim előtt megjelentek a kiadó előcsarnokában felhalmozott raklapok és a csődbiztos hórihorgas alakja, ahogy szenvtelen arccal, fennhangon darálja az árverési tételeket. Kopasz, bőrdzsekis könyvnepperek alkudoznak megbízóikkal, hogy sokszoros felárral passzolják tovább a mélyen aláértékelt köteteket. Távolabb rakodók várakoznak rezignáltan. Tekintetükben szánalom, arcuk  merev, sok ilyet láttak már.... 
- Következő tétel "A tacskó". 92 oldal, kartonált...200 Ft!
- De hiszen a becsomagolása többe kerül! - zokog fel egy alkalmazott. 

Szerencsére szó sincs árverezésről, maradék készletet számolnak fel a könyvkiadónál és innen a 80-90 százalékos leárazás. Az akció neve is Készletkisöprés! Ajánljuk figyelmükbe kertészeti könyveiket, hiszen a szakirodalom, mint egy tapasztalt, idős kertész szomszéd bármikor rendelkezésre áll és vele ellentétben nem kell innunk a pálinkájából...  Akár barkácsolós, akár szabadidős témájú könyvek érdeklik, 191 tételből lehet válogatni.

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez! 

Szólj hozzá! Címkék: könyv akció könyvajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása