Nem szereti a focit? Talicskázzon!

2017.07.20. 09:22 - kapanyél

Tudta, hogy egy növényültetéssel eltöltött óra olyan, mintha ugyanennyi időt jógázott volna? Vagy ha fél a sziklamászástól, elég, ha egy órát ás, és máris egy zacskó csipsznyi kalóriát égetett el, mintha fél órát kínlódott volna a sziklákon? Viszont 60 percnyi trágyázás helyett lehet, hogy érdemesebb 15 percet balettozni, az eredmény szinte ugyanaz. Mármint kalóriaveszteségben.

Az alábbi infografika készítőinek jóvoltából megtudhatjuk, mennyi is milyen sport űzése ér fel 1 óra kertészkedéssel, azon belül is melyik kerti munkával. Mostantól tehát nem kell szégyenkeznünk, ha gyomlálást követően sportos társaságba keveredünk: nyugodtan mondhatjuk, hogy éppen lovagoltunk egy kicsit.

infografika.png

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Szólj hozzá! Címkék: sport kertészkedés kalória

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása