Hangulatfény világító növényekkel

2016.01.14. 12:07 - kapanyél

Aki szereti a növényeket – legyen az cserepes, vagy vágott virág – és a hangulatvilágítást, egy magyar szabadalomnak köszönhetően a kettőt már egyben is megkaphatja.

világító növény

 

A flAVATAR olyan természetes alapú speciális anyaggal kezelt cserepes növények vagy vágott virágok fantázianeve, amelyek természetes vagy mesterséges fénynél (nap, lámpa fénye, de akár mobiltelefon világítása is) feltöltődve órákig világítanak. Bármennyire hihetetlen, nem génmanipulációról van szó, a növények kezelésére használt anyag környezetre, emberre és állatra egyaránt veszélytelen, de azért megkóstolni nem kell.

világító növény
Előtte - utána

A kísérletek alapján több növény is alkalmas arra, hogy a felületére felvitt anyagnak köszönhetően zöld, de akár kék vagy piros színben is világítson a sötétben. Ilyenek pl. a szegfű, a rózsa, a krizantém, de pálma vagy kaktusz is átveheti a hangulatvilágítás szerepét a lakásban.

világító növény

A flAVATAR virág szárítható, akárcsak a hagyományos vágott virág: fejjel lefelé, száraz, meleg helyen hagyni kell teljesen kiszáradni, de úgy is világít tovább.

További infók a Facebookon, a képek is onnan.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Szólj hozzá! Címkék: világító növény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása