Ó, szép fenyő! - Ajándékok

2011.12.15. 10:00 - kapanyél

Most vasárnap lejár karácsonyi fotópályázatunk beküldési határideje, de addig még várjuk az örökzöld növényekről készült, karácsonyi hangulatú fotókat olvasóinktól. Hogy még egy kis kedvet csináljunk a versenyzéshez, most megmutatjuk, mi is lesz a Fiskars és a Cser Kiadó által felajánlott nyereményeket tartalmazó ajándékcsomagokban.

FISKARS ajándékok

Kevesen tudják, hogy a FISKARS 1649 óta gyárt szerszámokat, ezzel Európa és a nyugati világ egyik legrégebbi vállalatának számít.

A FISKARS szerszámok számos díjat nyertek az évek folyamán, a termékek híresek kitűnő minőségükről, funkcionalitásukról. Tehát ha valaki a jövő évben csúcsminőségű szerszámokkal szeretné megkönnyíteni a kerti tennivalóit, ne habozzon, még mindig várjuk a fotókat!

Az ajándékcsomagok tartalma
Párhuzam metszőollók, ültetőkanalak, kerti fűrész, fűnyíró olló, ágvágók, valamint egy különleges Gerber multiszerszám, amely számos funkciót egyesít magában: egyszerre mini olló, egyenes penge, fogazott penge, standard csavarhúzó, Phillips csavarhúzó, sörnyitó, és kulcstartó.

A Fiskars által felajánlott ajándékok mellett nyerteseink a Cser Kiadó ajándékkönyveivel lesznek gazdagabbak, melyek hasznos tippekkel, ötletekkel szolgálnak minden hobbikertésznek.

Vasárnap éjfélig tehát még várjuk a fotókat, ne kíméljétek a zsűrit!

Szólj hozzá! Címkék: fotópályázat fiskars nyeremény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása