Lebegő bonszajok és buja kertek - Gardenexpo 2017

2017.03.17. 08:27 - kapanyél

Az első melengető napsugarak megjelenésével azonnal felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, az estéket legszívesebben a csillagos égbolt alatt heverészve, a hétvégi reggeleket az erkélyen ébredezve töltenénk. Ha beköszönt a tavasz, a kert lesz a második otthonunk, legyen az nagy, kicsi, vagy éppen csak apró balkon méretű.

garden2017_008.jpg

Kedves kertimádók, az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki imád a virágágyásban bíbelődni, más messziről elkerüli a metszőollót, mert gyümölcsös helyett sportolási lehetőséget, a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében. Egy azonban biztos, a Gardenexpón bármilyen elképzeléshez találhatsz ötleteket. 2017-ben is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence- illetve kertigép-újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok.  

garden2017_001.jpg

Tudtad például, hogy 2017-ben a nehezen karbantartható fű helyett a buja kert a sztár? És azt, hogy a beton és műanyag már a múlté, idén a kerti utak, kerítések legfőbb alkotóeleme a kő, a kavics és a fa? Egy természet-közeliséget hangsúlyozó modern kertben pedig szinte kötelező elem a csobogó és a tó!

garden2017_011.jpg

Március 24-26. között friss kültéri trendekkel és ihletet adó díjnyertes bemutatókertekkel várnak a Budapest Sportarénában. A komplett kertépítéstől a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz a háromnapos eseményen. Az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mellett a legjobb hazai kertszakértők is ott lesznek a 8000 négyzetméteres bemutatótérben.

Ámulatba ejtő meglepetésekből persze idén sem lesz hiány. Itt mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonszait, 2017 egyik nagy kedvencét. A miniatűr fákat és bokrokat különleges kaspóba ültették, és egy speciális technológia segítségével pár centire a föld felett lebegnek, pörögnek, forognak, vagy csak sejtelmesen függnek a semmiben. Szürreális jelenség, amit a saját szemeddel is látnod kell!

3500 virágzó orchidea egy helyen a Gardenexpo társrendezvényén, a Substral támogatásával megrendezett Orchidea Ünnepen! Fantasztikus közelségből csodálhatod meg hazai és külföldi nemesítők növényeit, és öt különböző ország inspiratív kompozícióit, melyek több ezer virágzó orchideából készülnek. A hétvégi esemény remek alkalom arra, hogy jobban megismerd a növények királyát és felkészülj arra, hogyan óvd, neveld és virágoztasd új szerzeményeidet. Mert, hogy lesznek, abban biztosak vagyunk! 

garden2017_orchidea5.jpg

A háromnapos rendezvényen természetesen nyerni is lehet, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen hazavinni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!

Aki pedig nem szeretne fizetni a rendezvényért, hamarosan játszhat velünk 5 páros belépőért!

(x)

Szólj hozzá! Címkék: tavasz Gardenexpo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása