Tea tulipánokkal és a végzet temploma – nyílik a 8. Gardenexpo!

2014.03.18. 15:14 - kapanyél

(x) Tea tulipánokkal, Fészek – bölcső, Elérhető nyugalom, Gyermekkori emlékkép… az idei Gardenexpón  felépülő gyönyörű bemutatókertek fantázianevei már előrevetítik, milyen izgalmas lesz a Kertpályázat döntője, amibe látogatóként mi is bekapcsolódhatunk, ugyanis részben a mi szavazatunk alapján dől el, ki számíthat a győztesnek járó 1 millió Ft díjazásra a szakma és a nagyközönség elismerésén kívül. A fantasztikus kertek mellett rengeteg újdonság, a legfrissebb kerti trendek és a tavasz illata vár minden kertet szerető látogatót március 21-23. között a Budapest Sportarénában. A Gardenexpo társrendezvénye az Orchidea Ünnep több ezer virágzó orchidea különlegességet tartogat számunkra.

Akár kertépítés előtt állunk, akár a teraszunkat szeretnénk kicsinosítani, a Gardenexpón minden kérdésre kertrekész megoldásokat találunk. A legújabb kerti bútorok, gépek, medencék, grillek, kerti szerszámok, árnyékolástechnikai megoldások és kertépítéshez használt anyagok mind megtalálhatók a rendezvényen, ahol növényekből is bevásárolhatunk, akár a kertbe akár a balkonládába kerülnek.

Az elmúlt évek tendenciája folytatódik, a nappali szinte teljesen kiköltözik a teraszunkra, és nem kell lemondanunk a megszokott kényelemről, köszönhetően a teljesen időjárásálló anyagoknak és huzatoknak. A kint és bent határa összemosódik, szinte úgy tűnhet, nem is kültéri bútorokat, hanem nappali ülőgarnitúrákat mutat be néhány kiállító – bár kétségtelen, hogy ezek némelyike olyan kényelmes és mutatós, hogy akár a szobában is használhatjuk őket. A kerti bútorok és wellness termékek új formákkal, anyagokkal és színekkel ráznak fel a téli álomból, olyanokkal, mint a hatalmas boroshordó méretű kültéri szauna vagy a burgundi lila és málna színekben pompázó garnitúra.

A Gardenexpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepen – amely a korábbi évekkel ellentétben nem külön rendezvényként, hanem a Gardenexpón belül, azonos jeggyel látogatható – 1500 négyzetméteren csodálhatjuk meg hazai és külföldi nemesítők növényeit és kompozícióit. Az esküvő témakörének bemutatása közel ezer orchideából készül, megjelenítve az év színének választott Ragyogó Orchideát is. Páratlan látványélményt ígér a Yatsuhashi - Karesansui japánkert és az orchidea kiállítást és vásárt kiegészítő különleges bonszájbemutató is, de úszó orchideaszigetek és egy „végzet temploma” is épül a bemutatón.

A gyerekekkel érkezőkre gondolva öko-játszóház és beltéri kalandpark is lesz a rendezvényen.  Érdemes előre regisztrálni a http://www.gardenexpo.hu/latogatoi-regisztracio/oldalon, mert a honlapon és a helyszínen is regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki; a fődíj pedig egy fantasztikus kerti garnitúra!

A Kapanyélen pedig belépőkért lehet játszani az alábbi kérdések megválaszolásával:

  1. Mikor lesz az idei Gardenexpo?
  2. Hol lesz a Gardenexpo?
  3. Mi a Gardenexpo társrendezvénye?

A helyes válaszokat beküldők közül 3 szerencsés nyertes páros belépőt nyer a kiállításra. A válaszokat 2014. március 19-én 18.00 óráig várjuk a kapanyelinfo@gmail.com címre. Sorsolás még aznap.

Szólj hozzá! Címkék: játék nyeremény orchidea kerti bútor Gardenexpo kertpályázat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása