2 éves a Kapanyél! - Eredményhirdetés

2013.01.29. 08:00 - kapanyél

2ev másolata.jpg

Először is nagyon köszönjük a rengeteg születésnapi köszöntést, jókívánságot. Nagy öröm, hogy ennyien olvassátok és kedvelitek a Kapanyelet:)

Tegnap éjfélkor lezárult születésnapi játékunk, melynek kérdéseire az alábbi válaszokat vártuk:

1. Ki nevezte el a hortenziát hortenziának? - (Filibert) Commerson

2. Mely 3 növény nem hiányozhat az egészségtudatos alkoholista kertjéből? - máriatövis, japán mazsolafa, spárga

3. Honnan ered a ’szélhámos’ kifejezésünk? - Egy kocsiba általában két lovat fogtak, és a lovaknak két hámjuk volt. A fiatal lovakat a betörésük idején harmadiknak, oldalra, szélire fogták be, hogy szokják a hámot, de nekik nem volt olyan nehéz dolguk, hiszen nem ők húzták a szekeret. Innen ered a szélhámos kifejezésünk.

A kérdésekre 52 helyes megfejtés érkezett, melyeket a beérkezés sorrendjében sorszámoztunk. A sorsolás a random.org segítségével történt, így az alábbi eredmény született:

List Randomizer

There were 52 items in your list. Here they are in random order:

  1. 32
  2. 42
  3. 3

Tehát a szerencsés nyertesek:

32. Erdélyi Kati

42. Tihanyi Angelika

3. Hajdu János

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailben beszéljük meg a részleteket. Mindenkinek köszönjük a részvételt, reméljük, legközelebb is ilyen sokan játszotok velünk!

Szólj hozzá! Címkék: nyereményjáték

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása