Karácsonyi kertek

2011.12.23. 08:45 - sztroberri

Szenteste közeledtével egyre többen díszítik fel a lakásukat, az ablakokban villognak a szarvasok, csillagok, angyalok. A kertes házak tulajdonosai legtöbbször egy fenyőre tekernek égősort, de van, aki az egész házat és környékét fényárba öltözteti.

Körülnéztünk a neten, a világban ki hogyan díszíti fel a házát, és persze Amerikában találkoztunk a "leg-leg" ötletekkel. A képek önmagukért beszélnek, mindenki saját belátására bízzuk, hogy az alábbi példákat követendőnek vagy elrettentőnek tekinti. Kezdjük a szerényebbel:

Az amerikai mikulások sem felejtik el, honnan jöttek. Ez itt pl. Magyarországról?!
 

A történet persze fordítva is működik, jó példa erre Szederkényben a Debertin család háza, akik az ötletet szintén Amerikából hozták. Házukat évről évre egyre több izzó világítja ki.

Akinek pedig mindez nem elég, vagy esetleg már elfogyott a belámpázható felület, akkor jöhet az őrület vagy a kreativitás következő fokozata, amikor is a fények már zenére "táncolnak". Ebből is van egy csokorra való:

A forráshoz és további ötletekért katt a képekre!

Jó szórakozást és szép karácsonyt! 

3 komment Címkék: karácsony ötletek kert díszítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mnandy 2011.12.23. 10:56:29

Ebben a műfajban nekem eddig ez az etalon:
youtu.be/rmgf60CI_ks

Van egy dramaturgiája.. :D

mnandy 2011.12.23. 16:08:14

Hogy embereknek mire van pénzük és idejük!? Ha az energiaköltséget veszem, az sem kicsi, de ennek a vezérléstechnikája, meg azt leprogramozni..
süti beállítások módosítása