Nyerj családi belépőt a jubileumi Gardenexpora!

2016.03.11. 10:07 - kapanyél

Március 18. és 20. között immár 10. alkalommal rendezik meg a Gardenexpot a Papp László Budapest Sportarénában. A három nap alatt több mint 100 kiállító és rengeteg érdekes program vár minden kertbarátot. A Kapanyél, a Cser Kiadó és a Gardenexpo közös játékában most összesen öt családi belépő is gazdára talál, érdemes tovább olvasni!

Gardenexpo kert tavasz játék

 

A Gardenexpo progamjairól már olvashattatok tegnapi ajánlónkban. A ma induló játékunk mellett érdemes előre regisztrálni a www.gardenexpo.hu oldalon, hiszen a kiállításon is értékes nyeremények várnak gazdára, emellett naprakészen értesülhetünk a helyszíni aktualitásokról, hiszen a kiállítás előtti hírlevelekben a konkrét termékújdonságokat, programokat és a korlátozottan elérhető ingyenes tanácsadási lehetőségeket is beharangozzák.

Gardenexpo kert tavasz játék

A játékban három egyszerű kérdést teszünk fel a Kapanyél olvasóinak. A helyesen válaszolók között három családi belépőt sorsolunk ki.

  1. Mi a Gardenexpo idei fődíja?

    1. 1. automata öntözőrendszer
    2. 2. elektromos fűnyíró
    3. 3. kerti garnitúra

 

  1. Milyen tematikájú idén a Gardenexpo társrendezvénye, az Orchidea Ünnep?

    1. 1. farsangi
    2. 2. egyiptomi
    3. 3. húsvéti

 

  1. A Cser Kiadó melyik sorozatában jelent meg az Üvegház a kertben című könyv?

    1. 1. Mestermunka
    2. 2. Kertünk növényei
    3. 3. Színes Ötletek

 

A megfejtéseket a jatek@cserkiado.hu e-mail címre várjuk jövő szerda, azaz március 16. 12 óráig. A helyesen válaszolók között 3 darab családi belépőjegyet sorsolunk ki, amit a nyertesek a helyszínen, a Budapest Sportaréna jegypénztárának VIP ablakánál tudnak átvenni. A nyerteseket a sorsolás után e-mailben és Facebook-üzenetben értesítjük.

És ha ez még nem lenne elég, a Facebookon is játszunk, hiszen azok között is kisorsolunk egy-egy családi belépőt* a kiállításra, akik segítenek nekünk abban, hogy a játék minél több olvasónkhoz eljusson. Mindössze annyi a teendő, hogy a Kapanyél Blog és a Cser Kiadó Facebook-oldalán közétett nyereményjátékot, és az ahhoz tartozó fényképet oszd meg a saját idővonaladon, emellett kommentben jelöld meg egy ismerősödet is, akit szintén érdekelhet a Gardenexpos, vagy akit szívesen magaddal vinnél, ha te leszel az egyik szerencsés, aki megnyeri az egyik családi belépőt!

 

*A családi belépő két felnőtt és maximum három diákigazolvánnyal rendelkező, 18 évnél fiatalabb látogató számára jogosít fel a kiállításon való részvételre.

 

10. Gardenexpo

2016. március 18-19-20.

Budapest Sportaréna

Gardenexpo web: www.gardenexpo.hu

Gardenexpo Facebook: https://www.facebook.com/gardenexpo/?fref=ts

Gardenexpo kert tavasz játék

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Szólj hozzá! Címkék: játék tavasz kert Gardenexpo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása