Gitárestek a Füvészkertben

2017.08.02. 10:37 - kapanyél

A Füvészkertben mindig történik valami, nem csak azért, mert bármely évszakban megyünk, más-más arcát mutatja, hanem mert nagyon sok érdekes program is társul a gyönyörű látvány mellé.

fuv.jpgFotó: Demeter Károly

Idén már másodszor rendezik meg a Nemzetközi Gitáresteket, ahol neves előadóművészeket hallgathatunk igazán különleges környezetben. Ebben a hőségben pedig mi sem esik jobban, mint szombat este lágy gitárzenére bízni abban, hogy a következő hét időjárása kegyesebb lesz.

Augusztus 5-én, szombaton 19 órától Muriel Anderson, világhírű gitárművész és hárfagitár-művész lép fel. Kisgyerekkora óta szerez dalokat, az amerikai népzenétől, a bluegrass-on át a jazzig sokféle stílusban játszik különleges hárfagitárján.

A koncert után a Füvészkert igazgatója, Orlóci László sétára invitálja a résztvevőket.

Támogatói jegyek elővételben 2000 Ft, a koncert napján a helyszínen 2500 Ft.-ért kaphatók.

Helyszín: 1083 Budapest, Illés utca 25.

A művésznőről és a jegyvásárlásról további információk itt.

Forrásért katt a képre.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

 

Szólj hozzá! Címkék: program Füvészkert gitárest

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása