Milyen virág kell a nőnek?

2017.03.08. 09:53 - kapanyél

Nőnap alkalmából ellepték a közterületeket az utcai virágárusok, leginkább a szegfű-tulipán-nárcisz háromszögben mozog a választék. Persze, így tavasz elején nincs is könnyű dolga annak, aki személyre szabottabban szeretné meglepni nőismerőseit, szeretteit, de a későbbiekben is jól jöhet egy kis segítség a választáshoz. Már ha az illető hölgy a virághoroszkópja szerint működik...

Kos

Harcos, erős, szenvedélyes – nem csoda hát, hogy színe a piros. Leginkább a pipacs illik hozzá.

31353b0d609ed920e03bb9b0a3695f0f.jpg

Bika

Szerény, hűséges, a legapróbb figyelmességnek is örül. Tökéletes választás neki a gyöngyvirág, a hűség és a bensőséges szeretet szimbóluma.

414731-svetik.jpg

Ikrek

Sármos, vonzó személyiség, akit nem könnyű elfelejteni. Virága így nem is lehet más, mint a nefelejcs.

vergissmeinnicht-bluete.jpg

Rák

Érzelmes, érzékeny, gondoskodó, legjobban a szenvedélyes szerelem virága, a vörös rózsa illik hozzá.

red-roses-sandy-keeton.jpg

Oroszlán

Nagyvonalú, melegszívű, szeret a középpontban lenni és élvezi az életet. Érthető hát, hogy a hozzá illő virág a ragyogó napraforgó.

grow-sunflowers.jpg

Szűz

Gondos, céltudatos, rend- és munkaszerető, előrelátó, meggondolt, tökéletességre törekvő, takarékos és hűséges. Ilyen asszonyt szeretne mindenki, nem? Egy csokor dáliával fejezhető ki leginkább, mekkora boldogság vele élni.

20141008-nabu-pompon-dahlie-helge-may.jpeg

Mérleg

A Mérleg-nők könnyen elkeserednek, ha frizurájuk nem úgy áll, ahogy szeretnék. Nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre, ezért hiúságukhoz a nárcisz áll a legközelebb.

narcissus_fortissimo2.jpg

Skorpió

Büszke, szenvedélyes, céltudatos, a legerősebb csillagjegy. Bosszúállásban is ugyanolyan kitartó, mint az élet egyéb területein. Virága az orchidea, amely az erotika és a szenvedély virága.

orchidea_2.jpg

Nyilas

Tüzes jegy, társas lény, könnyen teremt kapcsolatot. Életvidám, optimista, jó a humora. Kisugárzása nagy hatással van környezetére. Segítőkész, de nem hagyja, hogy korlátozzák. Az igazság nagy harcosa. Őszinte és becsületes, ha valakit szeret, azt nagy odaadással teszi. Virága a pünkösdi rózsa, amely a túláradó szeretet jelképe.

9185582249_8a3d75f92e.jpg

Bak

Harcos, céltudatos és kitartó, kötelességeit megbízhatóan teljesíti. Soha nem adja fel, és jól el tudja adni magát. Erős jellemét leginkább a kardvirág testesíti meg.

201.jpg

Vízöntő

Temperamentumos, szereti a szabadságot, a másoktól való függetlenséget. Kedvenc színe a kék, ami szintén nem meglepő. Virága nem is lehet más, mint a szabadság jelképe, az orgona.

flieder.jpg

Halak

Gazdag fantáziával megáldott, színes, kreatív lény, ugyanakkor érzékeny és titokzatos is. Segítőkész, jó barát. Bármely vízi virág illik hozzá, pl. a tavirózsa, amely a barátság és az érzékenység szimbóluma.

nymphaea_alba.jpg

Kosként én bizony örülnék a pipacsnak, de a kedvencem azért továbbra is a frézia és a tulipán. Nektek?

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Szólj hozzá! Címkék: virág horoszkóp nőnap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása