10 éves a Gardenexpo!

2016.03.10. 12:40 - kapanyél

A legújabb kerti trendek és sötétben világító növények bemutatója vár a 10 éves Gardenexpón!

Gardenexpo kiállítás

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal vár március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában friss ötleteivel, hogy ihletet adjon, és olyan kertet alkothass magadnak, amiben mindig, mindenki mosolyog! Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban. 

 

Világító növények

Gardenexpo kiállítás

Az idei Gardenexpo legnagyobb különlegességének ígérkeznek a Magyarországon először itt debütáló kék színben világító növények a flAVATAR-tól. A fluoreszkáló élő virágokból és örökzöldekből összeállított bemutatókert látványa páratlan mesebeli élménynek ígérkezik a számukra kialakított misztikus csodabirodalomban. A fejlesztés ráadásul magyar szabadalom, és bármennyire is meghökkentő látványt nyújtanak az általuk kezelt világító növények, az előállításukhoz kizárólag természetes alapanyagokat használnak. Hosszas előkészítés és kísérletezés után jutottak el odáig, hogy most már nemcsak zöld hanem kék színben is stabilan és hosszan képesek pompázni a növények. Csupán egy rövid feltöltődést igényelnek napon vagy lámpafénynél, és utána órákig világítanak.

A kertünk lesz a nyári nappalink

Gardenexpo kiállítás

Egy-két éve indult, és tovább erősödik az a trend, hogy a kültéri bútorok kárpitjának szövete egyre inkább a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Ismét hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel hanem design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják mint a rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag, alumínium, és ezzel a kertben még sosem látott formák jelennek meg igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.

Húsvéti meglepetés 3000 virágzó orchidea

Gardenexpo kiállítás

Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe, melyek között olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek.  A kiállításon természetesen vásárolni is lehet az orchidea kereskedőktől, sőt, a rendezvény végén a kiállított kompozíciók egy részét is haza lehet vinni.  

Gardenexpo kiállítás

Fantasztikus nyeremények várnak a helyszínen és a rendezvényt követően is. Feltétlenül  regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát!

Itt a Kapanyélen pedig hamarosan egy nyereményjátékkal jelentkezünk, amelynek szerencsés nyertesei között összesen 5 darab családi belépőt sorsolunk ki a Gardenexpo kiállításra!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Szólj hozzá! Címkék: kiállítás Gardenexpo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása