Fotópályázat

Fűben-fában ételbár - Eredményhirdetés

2012.12.17. 18:00 - kapanyél

Éjfélkor lezárult őszi-téli fotópályázatunk, a "Fűben-fában ételbár". 59 fotó érkezett, melyek közül nagyon sok szép akadt, nem kis fejtörést okozva a Kapanyél csapatának. Nem vártunk profi fotókat, de néhány kritériumot azért figyelembe vettünk: őszi-téli fotó legyen, az összhatás szép legyen, és természetesen az élesség is számított. Végül nagy nehezen meghoztuk a döntést.

1. helyezett:

16.1 -1. hely.jpgRochlitz István

2. helyezett:

17.3 - 2.hely.jpgBodroginé Tyerjanszki Mária

3. helyezett:

1.1- 3. hely.jpgMorvai Szilárd

Eredetileg ugyan nem terveztük, de kiosztottunk egy különdíjat is (a Cser Kiadó egyik könyvét).

Különdíj:

9.3 - különdíj.jpgDemeter Károly

A kiválasztott fotókon kívül mindegyikünknek volt még 1-1 kedvence. Ezeket a fotókat most nem tudjuk díjban részesíteni, de megmutatjuk őket-

Kedvencek:

5.1.JPGBálint János

7.2.JPG  Varga Zsuzsa

12.2 !!.jpgKulcsár-Lukács Henriett

13.3.JPGBerkó Gyöngyi

A nyári fotókkal egy következő pályázatunkon esetleg újra lehet indulni.

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A nyereményeket (Agro.bio ajándékcsomag, 1-1 könyv a Cser Kiadótól, Oázis vásárlási utalvány, Vitaflóra tápoldatok) postán küldjük el.  Minden pályázónak köszönjük a részvételt, a gyönyörű képeket! Az összes beérkezett fotó megtekinthető Facebook-oldalunkon.

Szólj hozzá! Címkék: fotópályázat eredményhirdetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása