Ó, szép fenyő - Eredményhirdetés

2011.12.19. 22:30 - kapanyél

Örömmel tudatjuk a kedves résztvevőkkel és az olvasókkal, hogy nagy nehezen megszületett karácsonyi fotópályázatunk nyerteseinek listája!

Aki ma figyelte Facebook-oldalunkat, láthatta, hogy a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt. Összesen 53 fotó érkezett, melyekből még az első szűrő után is jócskán maradt, nekünk pedig összesen hármat kellett kiválasztanunk. Végül az alábbi döntés született:

1. helyezett: Pobori Zsófia 

2. helyezett: Sallai Judit

3. helyezett: ifj. Sóstói András

Bár több díjat eredetileg nem terveztük, az alábbi képnek nem tudtunk ellenállni.

Különdíj: Tomkiss Tamás

Szívünk szerint persze sokkal több díjat osztottunk volna ki, de most ennyire futotta. Volt még három "kedvencünk", melyek valami miatt (pl. nem örökzöld növény) nem mentek át  a próbán, de gyönyörű fotók, ezért ezeket is megosztjuk veletek, készítőiknek pedig minden elismerésünk!

Vida Ágnes

Kispál Zoltán

Bodrogi Mária

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük, legközelebb is sok szép fotót küldtök majd. A nyerteseknek szívből gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

Szólj hozzá! Címkék: fotópályázat eredményhirdetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása